FOLENZU 3 ADET Nail Art 3D Yapıştırıcı Sticker Duman Desen Sticker, Renkli Duman Tırnak Çıkartmalar, Holografik Tırnak Çıkartmalar,
  • Son

FOLENZU 3 ADET Nail Art 3D Yapıştırıcı Sticker Duman Desen Sticker, Renkli Duman Tırnak Çıkartmalar, Holografik Tırnak Çıkartmalar,

₺ 0.00

Sayısı
Emre için müsait

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1. Miktar : 3 yaprak duman tırnak sanat etiket alacaksınız.Alev parlayan tırnak tasarımı sizi gençlik ve canlılık dolu yapar. 2. Kullanımı kolay : Parmaklarınızı temizledikten sonra ürünün tadını çıkarın, tırnak çıkartmaları çıplak tırnaklarda iyi çalışır, uzun süre dayanır ve tırnaklarınızı soymaz. 3. Güvenlik : Tırnak Çıkartması çevre dostu malzemeden yapılmıştır, herhangi bir tırnak stili ile sınırlı değildir, güvenle kullanabilirsiniz. 4. Durumlar : Bu tırnak çıkartmaları sevdikleriniz veya arkadaşlarınız için harika bir hediye ve arkadaşlarınızla kendi başlarına manikür yapmanın tadını çıkarın. 5. Hizmet : Ürünle ilgili herhangi bir memnuniyetsizliğiniz varsa.Herhangi bir sorunuz varsa bizimle temas kurmaktan çekinmeyin, biz her zaman size yardımcı olmak için buradayız,biz 24 saat içinde size cevap verecektir.Özelliği : 100% marka yeni ve yüksek kaliteli.Tırnak cilası, akrilik vb.Üzerine kullanım için uygundur.Kolay doğal ya da yapay tırnaklar üzerinde uygulamak için.Takım elbise İçin Ev Kullanımı veya Professional Specification : Miktar : 3 Sheet Pattern : Smoke Color : resimleri göstermek gibipaket İçeriği : 3 sayfalık 3 D Tırnak Sticker Easy Kullanımı : Sadece kullanım cımbız soyma mektup tırnak kendinden yapışkanlı çıkartmalar ve sopa kelime çıkartmaları tırnak.Güzel çıkartmaların daha uzun süre dayanmasını sağlamak için tırnak jelini de kullanabilirsiniz.Not : nedeniyle farklı görüntüler ve farklı aydınlatma, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Quantity:
3 Sheet
Pattern:
Smoke
Color:
As the pictures show
Package Contents:
3 sheet 3D Nail Sticker :
Easy To Use:
Just use tweezers to peel letter nail self-adhesive stickers and stick word decals on your nail. You can also use nail gel to cover to make the beautiful stickers last longer.
Due to different displays and different lighting, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you for your understanding. :