Bambu Çay Konteyner, Yuvarlak Şekil Taşınabilir El Yapımı Bambu Depolama Tutucu Ev Seyahat Yürüyüş için Açık (1x6. 2 inç)
  • Son

Bambu Çay Konteyner, Yuvarlak Şekil Taşınabilir El Yapımı Bambu Depolama Tutucu Ev Seyahat Yürüyüş için Açık (1x6. 2 inç)

₺ 18.18

Sayısı
Emre için müsait

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Konteyner, kullanımı kolay ve kullanışlı doğal bambu malzemeden yapılmıştır.Bambu kap, çayın kirlenmesini veya tozlanmasını önleyebilecek bir kapağa sahiptir.Kap ayrıca kahve çekirdekleri, her türlü fındık, baharat vb.Depolamak için de kullanılabilir.Bambu konteyner, ev mutfağında, seyahatte, yürüyüşte vb.Kullanım için mükemmel, pürüzsüz bir yüzeye sahip yuvarlak bir şekle sahiptir. depolama şişemizin 5 boyutu mevcuttur, ihtiyacınıza göre uygun olanı seçebilirsiniz, lütfen boyutu kontrol edin.Açıklama : çay kavanozu Bizim doğal bambu malzeme kullanımı, doğal, güvenli ve dayanıklı malzemeden yapılmıştır.Kullanmak için pratik ve çok işlevsel, çay saklamak için hariç, aynı zamanda, fındık, her türlü baharat ve kahve çekirdekleri depolamak için kullanılabilir.Pürüzsüz yüzey, ince işçilik ve mükemmel kalite, çok güzel bir çay kap, satın almaya değer aileniz için vardır!Özellikler : Durum : %100 % Yepyeni Malzeme : Bambu Renk : resim olarak gösterilen Boyut Seçenekleri : Yaklaşık.Çap x Yükseklik Yakl. 2.5x12 cm / 1x4. 7 inç Yaklaşık. 3x13 cm / 1.2x0. 4 inç Yaklaşık. 2.5x15. 5 cm / 1x6. 1 inç Yaklaşık. 2.5x19 cm / 1x7. 5 inç Yaklaşık. 2.5x23 cm / 1x9. 1 inç Ağırlık : Yaklaşık. 26g-45g Paket içeriği : 1 x Bambu Çay Kavanozu.