Reçine Tırnak Sanat Paleti, Kalolary Lehçe Tutucu Çizim Renk Paleti, tırnak Sanat Boyama Jel Paleti Manikür Aracı (Pembe)
  • Son

Reçine Tırnak Sanat Paleti, Kalolary Lehçe Tutucu Çizim Renk Paleti, tırnak Sanat Boyama Jel Paleti Manikür Aracı (Pembe)

₺ 15.98

Sayısı
Emre için müsait

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

♦ REÇİNE TAŞ MALZEMESİ-Pürüzsüz ve profesyonel doku temizlenmesi ve silinmesi kolaydır.Jant künt, keskin olacağından ve size zarar vereceğinden endişelenmeyin. PRACTİCAL PRATİK SET-Karıştırmak istediğiniz çok daha fazla renk ve pigmenti tutacak kadar büyük.Küçük tabaklarımız temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, kullanımı çok pratiktir. Tool Güzellik Aracı - Güzel renk ve rahat doku, yüksek dereceli ve zarif, bu tırnak sanat paleti halkası ile sizi moda trendinin ön saflarına itin.Çeşitli tırnak rengi kullanımı için harika, kendi güzelliğinizi ve modanızı yaratmak için iyi bir araç. ANY HERHANGİ bir kozmetik ürüne uygulanabilir-Göz farı, ruj, kapatıcı, fondöten, pigment vb. Özelleştirmekte özgürsünüz.istediğiniz herhangi bir renk ve doku için. APPLICATION GENİŞ UYGULAMA - Boyama, tırnak sanatı yapma ve küçük matkap gibi bazı küçük mücevherleri yüklemek için idealdir.Ve profesyonel, tırnak salonu, tırnak sanat okulu, tırnak sanat sanatçısı ve kişisel veya ev kullanımı, toptan satış vb.Için uygundur.