Apple TV 4 K için uzaktan Silikon Kılıf, Apple TV Siri Uzaktan 2nd Gen Kaymaz Dayanıklı Uzaktan Kumanda Koruyucu Kapak (Siyah)
  • Son

Apple TV 4 K için uzaktan Silikon Kılıf, Apple TV Siri Uzaktan 2nd Gen Kaymaz Dayanıklı Uzaktan Kumanda Koruyucu Kapak (Siyah)

₺ 11.48

Sayısı
Emre için müsait

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1. Uyumluluk : Apple TV 4 K için çok uygundur (Apple TV Siri Uzaktan 2nd Gen). 2. Yüksek kaliteli malzemeler : yüksek kaliteli çevre dostu organik silikondan yapılmış, yıkanabilir, yumuşak ve hafif, pürüzsüz bir yüzeye sahip, uzaktan kumandanızın kaymasını önleyebilir ve uzaktan kumandanızı etkili bir şekilde koruyabilir. 3. Güvenli erişim : Uzaktan kumandanın tüm fonksiyonları kullanılabilir, düğmelere ve şarj bağlantı noktalarına doğrudan erişilebilir. 4. Kapsamlı koruma : Uzaktan kumandanın arka ucunu ve kenarlarını güvenli bir şekilde kapatın, uzaktan kumandanızın çatlamasını ve çizilmesini önlemek için maksimum koruma sağlayın. 5. Not : 1 * uzaktan kumanda silikon koruyucu kapak, uzaktan kumanda içermez.Uzaktan Silikon Kılıf için Apple TV 4 K, Apple TV Siri Uzaktan 2nd Gen Kaymaz Dayanıklı Uzaktan Kumanda Koruyucu Kapak, çizgili tarzı, çeşitli renk ve renk kombinasyonları, seçebilirsiniz.