Aramox Arka Kanat Spoiler, parlak Siyah Bagaj Kapağı Arka Kanat ABS Spoiler Uyar Kia Cerato/Forte / K3 2019-2020
  • Son

Aramox Arka Kanat Spoiler, parlak Siyah Bagaj Kapağı Arka Kanat ABS Spoiler Uyar Kia Cerato/Forte / K3 2019-2020

₺ 0.00

Sayısı
Emre için müsait

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Uygulama Kapsamı : Bu gövde spolier, pratik ve kullanışlı bir aksesuar olan Kıa Cerato/Forte/K3 Sedan 2019+ için uygundur.Mükemmel Performans : Aşağı kuvvet uygulamak için sürüş sırasında gövde boyunca hava akışını kullanarak arka lastik çekişini iyileştirmek ve yüksek hızlarda sürüş sırasında kararlı kontrolü geliştirmek için aerodinamik tasarımı benimser.Avantajı : Mükemmel hava akımı saptırma ve ısı dağılımı yakıt tüketimini azaltmaya yardımcı olur.Zarif Görünüm : Parlak siyah boyalı, ek dekorasyon için mükemmel, hem yol güvenliğini hem de yarışları artırın style.It görünümünüzü tamamen yükselten en gelişmiş ABS malzemesini ve siyah yüzeyi kullanır.Harika Aksesuar : Üstün işçilik, iyi bir kullanıcı deneyimi getirmeye odaklanın.Yanlış satın almayı önlemek için lütfen satın almadan önce resimleri dikkatlice kontrol edin.Şartname : Öğe Türü : Spor Spoiler Material : ABSColor : Parlak Siyah Painted Finish : Yüksek Parlak UV Korumalı Temizle Coat Fitment : Kia Cerato için uyar/Forte/K3 Sedan 2019+MONTAJ TALİMATLARI : 1. Daha sonra montaj yüzeyinin iyice temizlendiğinden emin olun.2. Takmadan önce spoyleri test edin.3. Spoyleri bagaja hizalayın ve ressamın bandıyla doğru konumlandırmasını işaretleyin.4. Çift taraflı yapışkan bandın kırmızı desteğini, spoylerin her iki tarafından yaklaşık 2 inç uzağa doğru soyun.5. Çift taraflı yapışkan bandın tüm kırmızı desteğini çıkarmadan spoyleri aracın üzerine yerleştirin.6. Spoyleri doğru konuma getirdikten sonra, spoyler aynı anda sıkıca bastırılırken çift taraflı yapışkan bandın kırmızı desteğini dikkatlice çıkarın. place.It bu adımı iki kişinin tamamlaması önerilir.7. Ressam bant ile yüklü, köşelerine verilen ekstra bir ilgi ile sonra spoiler için basınç uygulayın.Spoylere bagaja sıkıca katılaşması için zaman tanınana kadar aracı kullanmamanız önerilir.Paket listesi : 1 x Gövde Spolier2 x Çift Taraflı Yapışkan Bant.

Item Type:
Sport Spoiler
Material:
ABS
Color:
Glossy Black Painted
Finish:
High Gloss UV Protected Clear Coat
Fitment:
Fits for Kia Cerato/Forte/K3 Sedan 2019+ :
FITTING INSTRUCTIONS:
1. Make sure that the mounting surface is deaned thoroughly afterward. :
2. Test fit the spoiler prior to installing. :
3. Line up the spoiler on the trunk and mark its proper positioning with painter's tape. :
4. Peel the red backing of the double-sided adhesive tape approximately 2 inches from either side of the spoiler. :
5. Place the spoiler on the car without removing all of the red backing of the double-sided adhesive tape. :
6. Once you have the spoiler aligned into the correct position, carefully remove the red backing of the double-sided adhesive tape while the spoiler is simultaneously being pressed firmly into place. It is recommended that two people complete this step. :
7. Apply pressure to the spoiler after it is installed with painter's tape, with extra attention given to the corners. It is recommended that you do not drive the car until the spoiler is given time to solidify firmly to the trunk. :
Package List:
1 x Trunk Spolier :
2 x Double-Sided Adhesive Tape :